foto_annemarie

Annemarie van den Brink is (kinderboeken)auteur, dichter, schrijfcoach en tekstschrijver. Ze geeft schrijftrainingen
en -workshops.

annemarie & contact

schrijftraining

Schrijftraining Helder zakelijk schrijven

(2 dagen of op maat)

Hoe schrijf je een heldere informatieve tekst of een pakkend artikel? Hoe verleid je je lezer, trek je hem direct je tekst in en houd je de aandacht vast? Een opfriscursus zakelijk schrijven met veel praktische oefeningen waarmee je de klik maakt tussen je tekst en je lezers. Er is vooral veel aandacht voor een prettige toon, een heldere opbouw en aantrekkelijk, bondig en foutloos schrijven.

 

Schrijftraining Creatief zakelijk schrijven

(2 dagen of op maat)

Spanningsopbouw, plot, perspectief, stijl, personages. Veel van de principes die gelden voor fictie schrijven, kun je juist ook toepassen in een zakelijke tekst. Ook daar vertel je een verhaal waarin je de spanning vasthoudt en je lezer meesleept. Je zakelijke teksten en artikelen worden er aantrekkelijker en begrijpelijker van. En ze worden leuker om te schrijven. Er is vooral veel aandacht voor andere invalshoeken, spanningsopbouw, dialogen en stijl.

 

Trainingen vinden plaats in het centrum van Utrecht of incompany.

 

Neem voor een prijsopgave en meer informatie contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Kijk ook bij Creatief schrijven, Workshops (bedrijfsuitjes) en Schrijfcoaching.